Wednesday 14 March 2012

Komatös

Dormitul 14 ore nu-i o soluţie.

Pro: cheltuieşti mai puţini bani, zero mâncare.

Contra: SPEECH!  Ok.
În primul rând (deşi nu mi s-a mai întâmplat asta în trecut) - te trezeşti la fel de greu ca şi la 6 ore, dar cu buzunarul mai gol când vine vorba de conştienţă. Apoi observi că nu e nicio deosebire la ochi. Adică odată ieşit la aer vizibilitatea ţi-e mai slabă decât la menţionatele 6, iar aspectul comparabil [*]. Poate ai schimbat doar linia ridată a cearcănelor pe o linie mai nedefinită care încolţeşte o umflătură de genul cărora stau actorii de film 30 de minute la machiaj. Asta fiind probabil şi sursa neclarităţii vederii; pe lângă sentimentul unui cristalin de nou-născut, incapabil să se adapteze mai avem o sursă considerabilă de lacrimi disponibilă să-şi divulge existenţa. Iupiii (mi-e dor de cuvântul ăsta; copilăria pietre). 
Şi apoi am putea ajunge la dificultăţi motrice. Presupunând că nu ţi-ai dat suferinţa acasă prin 30 de minute de exerciţii fizice (din-acelea necuantificabile pe hârtie decât poate ca desene cu omuleţi pe care nimeni nu doreşte să le vadă - hai să zicem necuantificabile în formule cu integrale!), trebuie să ţi-o dai pe drumul spre slujbă. Acolo unde te simţi tot mai departe de o carieră de scrimeur sau dansator pentru că tu ai nevoie să execuţi un dans doar pentru a ocoli poziţiile corpului care... te împiedică să respiri. Lucru normal, de altfel, nu?

Fraza pe care-am auzit-o cel mai des anul acesta.
"Martin, eşti frumos" - nu. Vezi primul paragraf. O persoană da.
"Martin, ai ochi frumoşi" - [*] nu e cazul. O persoană da.
"Martin, du-te la doctor" - motive variate dar câştigător detaşat. Numărul de persoane e din 2 cifre, chiar şi în baza 10.
"Martin, eşti radios azi" - nu ar trebui trecut pe listă deoarece câştigătorul a fost anunţat deja. Trebuie să mă îmbunătăţesc la jocuri dacă vreau să îmi satisfac cei 3/4? cititori. Zero persoane şi aştept.

Mihai Martin,
(Ex hobbyist of) Bitching and Ranting for Fun, Co.,
   a separate division than Bitching for Attn, both subsidiaries
of WBB (Whiny Bitches Doing What They Know Best, Inc)
33 Calea Soarelui, P.O. Box 300686, TM, RO.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.