Sunday 15 August 2010

Uite o idee.

Noi luam foarte multe substante care sa ne modifice starea sau comportamentul. Lasand la o parte dependentele sau viciile, cam orice om inhaleaza chestii care sa il schimbe intr-un fel sau altul.

Cafeaua sa fim mai alerti, alcoolul sa fim mai putin constienti, energizante, fumam, injectam, inghitim pastile sa ni se schimbe si mai tare perspectiva.. iar unii sunt afectati pana si de cofeina din Pepsi. Suntem foarte slabi.

Nu ma feresc de nimic si ma bucur de toate cele de mai sus, dar continui sa cred ca toate acestea sunt in interiorul nostru. Una-alta substantele adaugate celulelor doar le "trezesc"; energia, perspectiva etc se afla deja in noi. Doar ca uneori e prea greu de ajuns la ea sau avemun constient prea puternic care se da greu la o parte.

Asta ar fi un proiect genial - sa incerci sa traiesti senzatii fara stimulente externe. Nu ar trebui sa ne lasam prada altor substante, ci sa le controlam noi. Foarte greu, dar realizabil. Banuiesc ca din dorinta aceasta innascuta a mea a iesit si experimentul meu cu cafeaua la lucru - pe care o beau doar cand mi-e lene sa lupt sa-mi instaurez singur efectul.

 Nirvana e cafeaua din interiorul tau, LSD-ul de care te bucuri fara sa il inghiti. E visatul cu ochi deschisi.

...Bun si de ce mortii ma-sii tot miros calcar?!??! DE CE MA URMARESTI??? pleaca.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.